Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne

Met deze campagne hebben leden van Rabobank Altena een aandeel in de clubkas van verenigingen en stichtingen. Ze bepalen namelijk met hun stem, hoe het totaalbedrag van het donatiebudget verdeeld wordt. Ieder lid van de bank krijgt vijf stemmen. Die stemmen zijn geld waard. Leden verdelen de vijf stemmen over de deelnemende verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Leden van onze bank beslissen van donderdag 22 maart tot en met zondag 8 april hoe dit bedrag verdeeld wordt. Ze verdelen hun vijf stemmen op de website van de Rabobank Clubkas Campagne.

Bent u lid van Rabobank Altena, dan kunt u vanaf 22 maart tot en met 8 april stemmen op onze vereniging, u ontvangt in deze stemperiode een unieke code per of per e-mail.

Wij rekenen op jullie steun!