Fietstocht

(Her)ontdek de omgeving op je fiets. Trommel je vrienden op en schrijf je in!

Hieronder vind je verdere informatie over o.a. vertrektijden en startlocaties.

Zaterdag 4.9.2021 organiseert Muziekvereniging Excelsior Genderen een fietstocht voor jong en oud. Er zijn 2 verschillende routes uitgezet, zodat het voor iedereen goed te fietsen is.

Ben jij een ervaren fietser? Ga dan voor de route van ruim 40 km.  Heb je zin in een fotopuzzeltocht? Ga dan voor de route van ongeveer 20 km.

Praktische informatie
De kosten voor het fietsen van de route zijn voor volwassenen € 5,- p.p. en voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar € 2,50 p.p. Je krijgt een goodiebag mee voor tijdens het fietsen.

Aanmelden
Je geeft je op door de volgende gegevens de mailen naar: info@muziekverenigingexcelsior.nl
Fietstocht 4.9.2021
Je naam, telefoonnummer, aantal volwassenen, aantal kinderen, route 20 of 40km.

Betalen doe je bij de start, je kunt alleen met contact geld betalen (dus niet pinnen). De gehele opbrengst gaat naar muziekvereniging Excelsior.

Je start in de ochtend vanaf het parkeerterrein aan de achterkant van ’t Dorpshuis te Genderen, Rondendans 10. Je kunt starten tussen 9.30 uur en 11.00 uur en je mag zelf bepalen hoe laat je start. Zorg er wel voor dat je uiterlijk om 16.00 uur terug bent. Beide routes starten bij ’t Dorpshuis en eindigen bij ’t Dorpshuis.

Onderweg staan wij met een kraampje waar je koffie, thee, limonade en iets lekkers kunt kopen. De lange route (ruim 40 km) komt langs verschillende lunchgelegenheden waar je kunt lunchen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf wat mee te nemen.

Dus, schrijf je in voor deze gezellige fietstocht en tot 4 september!

Start locatie ’t Dorpshuis Genderen, rondendans 10. van 9:30 uur tot 11:00 uur
Inschrijfgeld Volwassenen €5,- p.p. Kinderen tussen de 3 en 12 jaar €2.50 p.p. (incl. goodiebag)